Categories Ezotéria

TELIHOLD ÉS TÍZMILLIÓSZOROS NAP: MÁRCIUS 2-ÁN

Különleges nap ez a mai. Két karizmatikus minőség “tánca” jön létre.

A telihold jelensége és a 10 milliószoros teremtő nap egy napra esik.
A 2018-as esztendő első csodanapja egyben a Telihold a Szűzben. (2018. 01:51)

A szűz jegy: föld minőségű, minden idetartozik ami földies, anyaghoz tartozó. Uralkodó bolygója Merkúr, természetes háza a 6-os.

Szűz telihold: Remek alkalmat ad arra, hogy önmagunkba tekintsünk, és elgondolkodjunk azon, hogy mi akadályoz bennünket az életben. A szűz az összes állatövi jegy legjobb rendszerezője.

Az idei évben még egyszer meg fog ismétlődni ez a csoda. Hisz  2018. május 29-én 15 óra 20 perckor szintén egybe esik a Telihold (ezúttal a Nyilasban)  és a Tízmilliószoros nap.
 

A tudatosság ezen a napon kiemelt szerepet kell, hogy kapjon. A tiszta telihold energiája segít megszabadulni a negatív gondolatoktól, energiáktól, a tízmilliószoros napon pedig a pozitív megerősítések tízmilliószoros erővel hatnak.

 Az ősi tibeti hagyomány szerint ezen a napon minden, amit teszünk, gondolunk, érzünk vagy mondunk, az tízmilliószorosan száll vissza ránk. A telihold pedig mindig az elengedés legalkalmasabb ideje. Ezen a napon lehetőséget kapunk, hogy elengedjük azokat a régi mintákat, amik már nem segítik fejlődésünket, és akadályát képezik annak, hogy új, teremtő energiákat fogadjunk be életünkbe, amik a változás útjára  vezetnek.

20140116-135218.jpg

A mai napon csak pozitív gondolatokra koncentráljunk, illetve kívánjunk jót magunknak, szeretteinknek és mindenki másnak e világon. Írjuk le az elengedni való érzéseinket  és “engedjük őket szélnek”. (Ne tárolgassuk az írást, hisz akkor gyakorlatilag konzerváljuk, “eltesszük” a fájdalmas érzéseket későbbre. El kell égetni, valamilyen módon meg kell semmisíteni és szeretettel, jó szívvel, hálával elengedni.)  A Hold ereje miatt természetesen lehetnek érzelmesebb, sírósabb feszültebb perceink, talán még az alvásunk minőségére is hat.

Így tudunk megtisztulni, elengedni mindazt, ami nem szolgál már minket és így tudunk helyet teremteni mindannak a jónak, változásnak az életünkben ami a fejlődésünket, jól-létünket, boldogságunkat szolgálja. (Még akkor is, ha ez jelenleg hihetetlen, és még akkor is, ha a változás-elengedés jelenleg fájdalommal jár)

Engedjük át magunkon írás közben az érzéseinket. Éljük át, sírjuk ki és cserébe megkapjuk a megkönnyebbült, megtisztult, könnyed továbblépés lehetőségét.

Fogadjuk aminek jönnie kell, engedjük, aminek mennie kell. Minden belégzés elfogadás, minden kilégzés elengedés.

(Minden mélyről jövő sóhaj oka és célja…Elfogadás, elengedés)

 

Legyen  csodás teremtő és elengedő napotok!

Képtalálat a következőre: „pleine lune”

 

Szabó Gyöngyi
www.noikoktel.hu