Categories Ezotéria

2017. 12. 21. -TÉLI NAPFORDULÓ- VALAMI ÚJ KEZDŐDIK EL!

 

December 21-ét a téli napforduló napját a fény és a sötét energiájának összecsapásaként tartják számon. Ez a lélek sötét éjszakája, amikor felszínre kerülhetnek a lelkünk legmélyén elfojtva lévő érzéseink, félelmeink, kétségeink.

Képtalálat a következőre: „solstice d'hiver”
Ez a nap alkalmas arra, hogy gyertyát gyújtva, befelé fordulva keressük meg saját fényünket. Azt a fényt, mely beragyog, meggyógyít, és végleg eloszlatja az életünkbe lévő negativitást, a sötétséget.

Bárki legyél, bárhol tarts, és bármerre haladj, a legfontosabb, hogy őszintén szembe nézz önmagaddal, és a lelkedben lévő dolgokkal. Amint szembenézel a múlt lelkedben lakozó árnyaival, esélyt adsz arra, hogy meggyógyuljanak életed azon részei, melyek most sötétségben vannak.

Engedd el terheid, és lásd meg magadban az erőt, a fényt. A fényt, mely új irányt mutat, és elindít a változás útján.

Lelked fényét követve olyan áldás száll rád, mely nemcsak védelmez, de azon az úton tart, ahol a legnagyobb csodák várnak rád!

Használd ki ennek a napnak a csodálatos energiáit, és lépj kapcsolatba a lelkeddel, hallgasd meg lelked szavait, és cselekedj ennek megfelelően. Olyan kérdésekre kaphatsz most választ, és olyan problémákra érkezhet most megoldás, melyek már régóta megakadályozzák, hogy életedben előre lépj, és pozitív irányba mozdítsd el sorsod hajóját.

Figyelj befelé, és halld meg a válaszokat!

 Képtalálat a következőre: „solstice d'hiver”

 

 

Forrás: Sándor Judit  -Jóportál